Afbeelding
Beeld: PR

Duik in het zeeleven tijdens de WonderDagen

Algemeen

We wonen met zijn allen aan een prachtige kustlijn, maar weet je eigenlijk wat er allemaal leeft aan deze kustlijn? Tijdens de WonderDagen leren kinderen van 6 tot 12 jaar alles over zeebiologie. Ze verdiepen zich in het zeeleven en wordt er een schelpencursus georganiseerd.

Dit wordt de tweede editie van de WonderDagen, deze worden georganiseerd op 23, 24 en 25 augustus. De eerste editie vond nog op het strand plaats, deze keer is Muzee Scheveningen de gastheer. Niet op het strand, maar er wordt dus wel veel geleerd over het strand en de zee. Daarnaast duiken de kinderen ook in de wereld van muziek en sport.

De kinderen krijgen een muzikale kennismaking binnen het thema zee. Ze leren nieuwe liedjes, proberen verschillende instrumenten en luisteren naar muziek die aansluit bij de zee. Naast muziek luisteren en maken, is er ook een workshop skateboarden. Daarnaast is er een speciale playzone met leuke spellen.

Een dagticket voor de WonderDagen kost 25 euro, hiervoor krijgen de kinderen de hele dag eten en drinken en natuurlijk toegang tot alle spellen en workshops. De dag start om 9.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Op vertoon van een Ooievaarspas betaal je overigens slechts 10 euro, en met een VakantiePas ontvang je 5 euro korting. Koop hier je tickets.

}