Afbeelding
Foto: PR
Advertorial

Ontdek Esso Scheveningen, waar service en gemak samenkomen

Ondernemend

Sinds het midden van de jaren ‘50 is Esso Scheveningen een vertrouwd gezicht op de hoek van de Zwolsestraat en de Stevinstraat. Sinds 2007 wordt deze locatie met trots gerund door de familie Ligthart, die ook een ander tankstation bezit aan de Haagse Vreeswijkstraat.

Bij Esso Scheveningen geloven we in het bieden van meer dan alleen brandstof. Wij streven ernaar om een breed scala aan diensten aan te bieden die voldoen aan de behoeften van onze gewaardeerde klanten. Natuurlijk vindt u bij ons premium brandstoffen en uitstekende autowasfaciliteiten. Bovendien kunnen vaste klanten genieten van gratis autowassen, een speciale blijk van waardering voor hun loyaliteit.

Maar dat is nog niet alles. Onze locatie is uitgebreid met een gezellige koffiecorner, waar onze ervaren barista dagelijks tot 15.00 uur heerlijke koffiespecialiteiten serveert, perfect te combineren met een warme snack of een vers belegd broodje.

Wat ons echt onderscheidt, is onze aandacht voor detail en onze inzet voor het gemak van onze klanten. We zijn er trots op dat we al jaren kunnen rekenen op een team van gemotiveerde medewerkers die altijd klaarstaan om u van dienst te zijn.

Een van onze nieuwste toevoegingen is de Doggie Wash, een idee van Mariska Ligthart, die veel viervoeters en hun baasjes heeft weten te verrassen en te verwennen.

Onze shop is een ware schatkamer met een breed scala aan producten, variërend van auto-accessoires en frisdranken tot ijs, snoep en een uitgebreid assortiment rookwaren. Bovendien zijn we sinds vorig jaar een pakketpunt van Homerr, waardoor u gemakkelijk pakketjes van Vinted kunt afhalen en afgeven.

Bij Esso Scheveningen kijken we ook naar de toekomst. We zijn bezig met het verkennen van de mogelijkheid om elektrische (snel)laadpalen te plaatsen, zodra Stedin voldoende capaciteit kan leveren. Dankzij de installatie van bijna 100 zonnepanelen zijn we al grotendeels zelfvoorzienend en minder afhankelijk van het elektriciteitsnet.

Verandering staat voor de deur op directieniveau. Vanaf mei 2025 zal directeur Marcel Ligthart een stapje terug doen en de bedrijfsvoering overlaten aan zijn oudste zoon Marc Ligthart, die al jarenlang ervaring heeft in deze branche.

U bent van harte welkom bij Esso Scheveningen, waar service, gemak en toewijding samenkomen. Tot ziens!

}