Adverteren

De Scheveninger is hét huis-aan-huisblad voor het stadsdeel Scheveningen en verschijnt wekelijks op dinsdag in een oplage van 26.000 exemplaren. Daarnaast is De Scheveninger de bron voor lokaal nieuws online via de goed bezochte website en de veel bekeken social mediakanalen.

Heeft u vragen met betrekking tot adverteren bij De Scheveninger, in de fysieke uitgaven of online, dan kunt u e-mailen naar: advertenties@de-scheveninger.nl. Of neem telefonisch contact op met de advertentieafdeling, via telefoon: 070-2051124 (optie 2). Een offerte is altijd gratis en vrijblijvend.

Aanleveren

Reserveringen voor een advertentie in het huis-aan-huisblad ontvangen wij graag voor vrijdag 16.00 uur. De deadline voor het aanleveren van de advertentie is maandag 10.00 uur.

Scheveningertjes

Met een Scheveningertje kunt u voor een zacht prijsje een kleine advertentie plaatsen in het veelgelezen blad De Scheveninger. De Scheveningertjes zijn zowel voor particulieren als bedrijven.

Daarnaast bieden we bedrijven ook kleine advertentieblokjes aan tussen de Scheveningertjes. Zo valt u extra goed op in deze goed gelezen rubriek. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij onze advertentieafdeling.