Afbeelding
Foto: PdH

Smit Advocatuur: “Ik ben er voor de Scheveningse bedrijven en Scheveningers”

Ondernemend

Begin 2023 is Marcel Smit als advocaat zijn eigen kantoor gestart aan de Scheveningse Haven. Hij staat Scheveningse bedrijven en particulieren bij op het gebied van civiel recht.

Marcel houdt van een persoonlijke benadering. “Ik besteed veel aandacht aan een goede relatie met mijn cliënten. Daarnaast geldt voor mij dat ik kwaliteit lever voor iedere cliënt. Of het nou gaat om een bedrijf met grote belangen of een particulier met een veel kleiner financieel belang, ik wil de beste uitkomst voor de cliënt realiseren. Ik kan goed aanvoelen wat de kern van een probleem is en waar de cliënt het meest bij gebaat is.” Het helpen van mensen in conflictsituaties zit er bij Marcel van jongs af aan in. Als kind had hij al een sterk rechtvaardigheidsgevoel. “Dat heb ik van mijn ouders. Op de lagere school kwam ik bijvoorbeeld al op voor kinderen die gepest werden en bij opstootjes tijdens de voetbal sprong ik er ook altijd tussen.”

Bedrijven kunnen bij Smit Advocatuur terecht voor veel verschillende kwesties binnen het civiele recht. Marcel: “Denk aan verschillende contracten of diensten, geschillen met werknemers, zelfstandigen of bestuurders, over verzekeringen, producten, geleverd werk, bouwzaken en aansprakelijkheid.”

Ook particulieren zijn welkom bij Smit Advocatuur. “Ik help particulieren in veel verschillende situaties, bijvoorbeeld bij een geschil over een gekocht product of onroerend goed, of geleverde diensten, in arbeidsrechtkwesties of bij problemen met de aannemer of verzekeringsmaatschappij en bij burengeschillen.”

Marcel had een grote wens om zijn kantoor te vestigen op Scheveningen, aangezien hij er ook woont en een sterke band heeft met Scheveningen. “Ik woon inmiddels bijna 30 jaar op Scheveningen en ik vind het een geweldige plek. Het strand, de zee, de havens, de Keizerstraat, de pier, de duinen, etc. Het zijn allemaal plekken waar ik met mijn gezin vaak te vinden ben. Met mijn zoon van 3 jaar oud ga ik al vanaf het moment dat hij de staart van een haring kon vasthouden, samen een visje halen op de Visafslag. Hopelijk is mijn jongste zoon ook zo’n visliefhebber. Kortom, vanwege die sterke band met Scheveningen werk ik graag voor Scheveningse bedrijven en de Scheveningers. Ik sta daarnaast graag dicht bij de mensen en probeer benaderbaar te zijn.” Marcel is tevens een zeiler. “Ik behandel daarom ook zaken binnen de watersportbranche. Ook om die reden is de haven voor mij een fantastische plek om te werken, aangezien ik vanaf mijn kantoor uitzicht heb op de jachthaven.”

Heeft u advies of juridische bijstand nodig? Neem vrijblijvend contact op met Marcel om de mogelijkheden te bespreken. Smit Advocatuur is gevestigd aan de Dr. Lelykade 22a. Hij is bereikbaar via telefoon: 06-23044021 en e-mail: msmit@smitadvocatuur.nl. Meer informatie kunt u vinden op de website van Smit Advocatuur.