Afbeelding
Foto: PR

Zing mee met de Vlaggetjesdag Sing Along

Algemeen

Vrijdag 21 juni om 19.30 uur is het tijd voor een nieuwe traditie, namelijk de niet meer weg te denken Vlaggetjesdag Sing Along! Dit jaar zullen de Sing Along All Stars voor de vijfde keer de Tweede Haven omtoveren tot een wervelende plek waar hits, muziek en meezingen centraal staan. Onder leiding van dirigent Gregor Bak, bandleider Jan Rooymans en ondersteunende zang van het YMCA Popkoor en Projectkoor wordt dit weer een avond om nooit te vergeten.

De Sing Along Allstars is een vriendenclub bestaande uit Jaco van der Steen, Frank Wardenier, Bonno Geerse, Niels van de Steenhoven en Jan Rooymans, die elkaar kennen uit het muziekvak. Zij kijken eens per jaar uit naar de reünie als het weer tijd is om te oefenen en te spelen op het hoofdpodium voor de jaarlijke Sing Along Vlaggetjesdag op Scheveningen. Het Sing Along meezingspektakel wordt aangevuurd door Gregor Bak, tv-presentator, pianist en dirigent.

Projectkoor
Het YMCA Popkoor zal alle songs meezingen en jij kunt daar ook bij zijn! Inmiddels is het bij de Sing Along een mooie traditie geworden dat het Projectkoor ook de backing vocals verzorgt.
De basis vormt het YMCA popkoor. Een aantal projectleden, dat kan jij zijn, kan zich aansluiten om op 20 juni mee te repeteren. Op 21 juni om 19.30 uur sta jij met de backing vocals en de band op het hoofdpodium aan de Tweede Haven tijdens de Sing Along. Er zijn geen kosten om mee te doen.

Kan jij zingen, kan je fysiek twee uur staan en wil je er een feestje van maken? Meld je voor 27 mei aanstaande aan via e-mail: info@ymcaservice.nl.

}