Afbeelding
Foto: PR

Omarm Vlaggetjesdag en win een vaartocht op zee

Algemeen

De nieuwe poster voor Vlaggetjesdag 2024 is vanaf deze week weer op allerlei plekken te bewonderen. Naast openbare locaties en bij de lokale ondernemers is de poster ook te spotten in de woonstraten van Scheveningen. Hang jij de poster ook achter het raam? Dan maak je ook nog eens kans op een mooie prijs!

Stichting Vlaggetjesdag Scheveningen heeft namelijk een speciale winactie in het leven geroepen. Hierbij maak je kans op een prachtige vaartocht voor twee personen tijdens Vlaggetjesdag op zaterdag 22 juni aanstaande. Hoe kun je meedoen? Hang de Vlaggetjesdagposter van dit jaar voor je raam en laat zo zien dat je Vlaggetjesdag omarmt. Maak een foto van jouw raamdecoratie en deel deze op je Facebook- of Instagrampagina met de hashtag #VlaggetjesdagVaartocht. Vergeet niet Vlaggetjesdag Scheveningen te taggen zodat zij je inzending kunnen zien.

Wat kun je winnen? Een onvergetelijke vaartocht voor twee personen, waarbij je kunt genieten van de maritieme ambiance tijdens Vlaggetjesdag. De winnaar wordt willekeurig gekozen uit alle deelnemers en bekendgemaakt op 14 juni aanstaande.

}