Afbeelding
Foto: PR

Plantjes voor moeders in Scheveningse verzorgingshuizen

Algemeen

Harry, eigenaar van lunch- en dinercafé Zarautz, heeft dit jaar opnieuw zijn hartverwarmende traditie voortgezet door de oudere dames in Scheveningse verzorgingshuizen in het zonnetje te zetten tijdens Moederdag. Voor de twintigste keer op rij heeft Harry samen met Marcel en Rob meer dan 400 plantjes bezorgd bij verschillende verzorgingshuizen op Scheveningen.

Het initiatief, dat begon als een klein gebaar van waardering, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een geliefde traditie. Op Moederdag werden de bewoners van de verzorgingshuizen verrast door de vrolijke bezorging van de plantjes. De reacties van de bewoners waren hartverwarmend. Velen waren blij verrast en ontroerd door dit onverwachte gebaar van vriendelijkheid en genegenheid.

Harry is dankbaar voor de mogelijkheid om iets terug te kunnen doen voor de oudere dames in de Scheveningse verzorgingshuizen, vooral tijdens een dag die voor velen van hen bijzonder is. Harry kijkt ernaar uit om deze traditie ook in de toekomst voort te zetten.

}