Afbeelding
Foto: PR

Vissersvrouwenkoor viert 70-jarig jubileum

Algemeen

Op 30 april 1954 trad het Schevenings Vissersvrouwenkoor voor de eerste maal op. Afgelopen week vierde het koor het 70-jarig jubileum met elkaar. Aan het eind van het jaar zal het jubileum groot gevierd worden met een concert in de Bethelkerk.

De dames van het Schevenings Vissersvrouwenkoor hebben het jubileum onderling gevierd samen met dirigente Monique Harteveld en organist Cees Spaans. Zo’n 70 jaar aan mooie belevenissen en onvergetelijke herinneringen passeerden de revue op deze mooie dag. Als blijvende herinnering aan het jubileumjaar heeft het bestuur van het Vissersvrouwenkoor een prachtig cadeau overhandigd aan alle leden in de vorm van een legpuzzel van tal van memorabele optredens van het koor. 

“Met veel plezier en toewijding treden wij op in diverse woonzorgcentra en kerken, maar ook bij evenementen zoals Vlaggetjesdag en Sail Scheveningen”, zegt Marrie Tuit. “We houden de authentieke Scheveningse klederdracht hoog in het vaandel.”

Aan het eind van het jaar, op zondag 8 december, wordt het jubileumjaar afgesloten met een concert in de Bethelkerk. Hierbij verlenen muziekvereniging M.E.T.R.O. Scheveningen en Gert-Jan van den Ende hun medewerking. Meer informatie volgt later dit jaar.

}