Afbeelding
Foto: Dick Teske

Slagboom Vissershavenweg weer kapot gereden

Algemeen

De mannen van het zwemclubje, die op weg waren naar hun verfrissende duik in zee, zagen de humor er wel van in. Wederom was de slagboom aan de Vissershavenweg afgelopen week kapot gereden. “Het is bijna een nieuwe attractie te noemen: ‘hoe hangt de slagboom er vandaag bij?’”

De gemeente vermoedt dat er opzet in het spel is, nu de slagboom voor de zoveelste keer kapot is gereden. Er zijn al diverse ingrepen geweest om de slagboom meer te laten opvallen. Zo zijn er slagbomen met knipperende rode led-lampjes geplaatst. En er heeft zich nog niemand met schade aan hun voertuig gemeld. “Als jij toevallig met je auto er tegenaan rijdt, dan moet je toch schade hebben. Bijvoorbeeld aan je voorruit ofzo. Nee, ik denk ook dat het moedwillig gedaan wordt”, zegt een buurtbewoner.

De gemeente beraadt zich op verdere maatregelen om de slagboomvernielingen te stoppen. Er wordt gekeken of er permanente bewaking mogelijk is op de locatie, door middel van bijvoorbeeld camera’s of, zoals bij de horror-poller op de Escamplaan, de inzet van verkeersregelaars.