Afbeelding
Foto: De Scheveninger
Advertorial

Vigo Seafoodshop, verse vis van de beste kwaliteit

Algemeen

Voor een ruim assortiment aan verse vis, sushi, warm gebakken of huisgerookte vis en verse maaltijden, kunt u sinds kort terecht bij Vigo Seafoodshop aan de Aert van der Goesstraat.

Deze visspecialist biedt al het moois dat de Noordzee te bieden heeft en werkt uitsluitend met dagverse producten van de beste kwaliteit. Cor Roeleveld is erg blij met deze aanwinst. “Onze restaurants Vigo en The Old Jazz draaien nu een aantal jaar erg goed. We vinden het ondernemen leuk en blijven daarbij ambitieus om samen met ons vaste personeel nieuwe stappen te zetten als we kansen zien. Er zitten hier al goede verswinkels, zoals de poelier en de bakker, dus de klandizie is er al. Toen de slagerij in dit pand stopte, zagen we er de ideale locatie in voor een nieuwe viswinkel. We zijn nu twee weken open en de klanten weten ons te vinden.”

In de Seafoodshop vindt u een ruim assortiment. “We richten ons bewust op verse vis. Daar ligt ons gevoel het meest bij. We zijn vlak bij de prachtige visafslag gevestigd, waar de verse Noordzeevis vandaan komt.” Behalve van verse vis kunt u overdag ook genieten van heerlijke gebakken of huisgerookte vis, sushi, soep en verschillende belegde broodjes. “We bieden alles wat in een traditionele viswinkel te krijgen is. Maar we verkopen daarnaast maaltijden die u thuis kunt opwarmen, gemaakt door de koks van onze restaurants, en de heerlijke wijnen die we ook in onze restaurants serveren.”

Behalve de nieuwe zaak in de Aert van der Goesstraat, kunt u ook de vishandel in de Gentsestraat blijven bezoeken. “We zijn erg blij om ook daar een viswinkel te hebben. Behalve uit Scheveningen komt daar dagelijks veel verse vis binnen uit Noorwegen, Denemarken, IJsland, Frankrijk en België. We hebben daar een verwerkingskeuken, waar de vis verwerkt wordt tot mooie producten. We werken uitsluitend met dagverse producten van de beste kwaliteit, wat betekent dat ze onbewerkt, zonder toevoegingen en fair trade zijn. De herkomst van de producten is transparant en verantwoord.”

Als u ‘s avonds laat van uw werk komt, kunt u de heerlijk producten van de Seafoodshop ook vooraf bestellen en afhalen in de nieuwe Vigo Kitchen locatie. Maar zij bezorgen uw bestelling ook thuis. Kijk voor meer informatie op www.vigoseafoodshop.nl U bent van harte welkom bij Vigo Seafoodshop aan de Aert van der Goesstraat 34 in het Statenkwartier.