Afbeelding
Foto: Arnaud Roelofsz

Geslaagde tulpenactie van Scheveningse ondernemers

Ondernemend

Afgelopen weekend zorgde de Scheveningse ondernemers voor een kleurrijk bedankje. Met de lente in aantocht plaatsten de ondernemers van het Kurhausplein, het centrale deel van de boulevard en Palace Promenade dit weekend drie pluktuinen met ruim 25.000 tulpen. 

Bezoekers konden op zaterdag en zondag een bosje tulpen in knalkleuren plukken. De drie tulpenpluktuinen waren te vinden aan de stad- en zeezijde van het Kurhaus en in de Palace Promenade. Om een mooi boeketje tulpen te plukken hadden de bezoekers een voucher nodig die ze bij besteding vanaf 10 euro bij de horeca en winkeliers in Scheveningen Bad kregen.

De tulpenactie was een initiatief van Stichting Buitengewoon Scheveningen die op Scheveningen het programma verzorgt in samenwerking met de lokale ondernemers en Gemeente Den Haag. Ook tijdens de renovatie van de boulevard verzorgen zij extra activiteiten zodat de badplaats een aantrekkelijke bestemming voor bezoekers uit binnen- en buitenland blijft. “De ondernemers kijken er naar uit hun (vaste) bezoekers weer te ontvangen tijdens de voorjaarsvakantie en geven graag een mooi voorjaarsaandenken mee als dank voor hun bezoek”, aldus Charlotte Los van Buitengewoon Scheveningen.

}