Afbeelding
Foto: Olga Kyrychenko

Succesvolle editie van ‘Negen landen, negen gerechten’-diner

Algemeen

Op zondag 7 april vond het langverwachte halfjaarlijkse ‘Negen landen, negen gerechten’-diner plaats in het Couvéehuis aan de Frankenslag. Zoals gebruikelijk werden alle opbrengsten geschonken aan twee goede doelen: Stichting Ambulance Wens en Stichting Lotje.

Stichting Ambulance Wens vervult wensen voor zieke mensen die nog een laatste keer iets speciaals willen meemaken. Aan de andere kant zet Stichting Lotje zich in voor kinderen in moeilijke omstandigheden, zowel met materiële als immateriële steun.

Het evenement was wederom een groot succes, met alle 65 beschikbare plaatsen uitverkocht. Gasten werden getrakteerd op een culinaire reis door negen verschillende landen, waaronder Oekraïne, Italië en Hongarije, met elk gerecht met zorg bereid en gepresenteerd.

De avond werd opgeluisterd met muziek en een spannende loterij, waardoor de sfeer bruisend en gezellig was. Hoewel het exacte bedrag dat is opgehaald nog niet bekend is, wordt verwacht dat het wederom een aanzienlijk bedrag zal zijn voor beide stichtingen.

Een speciale dank gaat uit naar het toegewijde team van vrijwilligers, afkomstig uit diverse landen, die zich belangeloos hebben ingezet om dit evenement mogelijk te maken.

Het is nu al uitkijken naar de volgende editie in oktober, waarbij opnieuw samengekomen zal worden voor een avond vol culinaire hoogtepunten en liefdadigheid.

}