Afbeelding
Foto: PR
Advertorial

Woont u zelfstandig en heeft u behoefte aan (meer) sociaal contact?

Ondernemend

Kom dan een dag mee lopen bij de dagbesteding van Respect. Vijf dagen per week kunt u op onze locaties meedoen aan allerlei activiteiten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld schilderen, bingoën, geheugenspellen of een bewegingsgroep waar u aan mee kunt doen. Groepsactiviteiten zijn niet verplicht. U bent ook vrij om zelfstandig iets te gaan doen. Het gaat er vooral om dat u zelf kiest wat u wilt doen en waar u zin in heeft. Het is ons doel om u een fijne en zinvolle dag te geven. 

Dankzij de dagbesteding krijgt u het gevoel weer onder de mensen te horen. U krijgt een stukje zelfstandigheid terug. Meedoen aan activiteiten en ondertussen de hulp ontvangen die u nodig heeft. 

Het gaat erom dat u een gezellige dag kunt beleven met anderen en dat u zichzelf kunt zijn. De dagbesteding biedt de kans om nieuwe mensen te leren kennen. We nodigen u graag uit om een keer te komen kijken. 

Met Zorg en Aandacht 

Tijdens de dagbesteding krijgt u een warme maaltijd. Daarnaast bieden wij extra zorg aan, zoals bijvoorbeeld hulp met medicatie, douchen, toiletgang, katheters, of prikken voor de trombosedienst. Dit zorgt ervoor dat u ook met eventuele lichamelijke klachten of geheugenverlies bij ons terecht kunt. Bovendien is de dagbesteding (waar nodig) te combineren met een behandeling bij bijvoorbeeld een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, psycholoog of logopedist. 

Hierdoor hoeft u minder te reizen voor zorg om uw gezondheid in stand te houden of te verbeteren. 

Zoals eerder genoemd vindt de dagbesteding vijf dagen per week plaats. De dagbesteding begint om 9.00 en is afgelopen om 15.30 uur. U kunt met eigen vervoer komen, maar u kunt ook van huis opgehaald worden. Op de dagen dat u niet op locatie aanwezig bent kunt u met ons beeldbellen. Hierdoor kunnen wij u ondersteuning bieden ondanks dat u niet op locatie aanwezig bent. 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dagbesteding of wilt u weten hoe u hiervoor in aanmerking komt? Dan kunt u terecht bij het Servicebureau van Respect via servicebureau@respectzorg.nl of 070-3069170. Of bezoek de website.

}