Afbeelding
Foto: De Scheveninger
advertorial

Trimsalon Marloes opent haar deuren bij Dobey Scheveningen

Algemeen

Sinds 5 september heeft Marloes Mulder haar gelijknamige trimsalon, geopend bij Dobey Scheveningen in de Stevinstraat. Marloes heeft in het verleden al bij Dobey Scheveningen gewerkt, dus zal zij niet voor iedereen een onbekende zijn. 

Van kleins af aan is Marloes bezig met dieren. Het is dus niet zo vreemd dat zij heeft gekozen voor een opleiding waarbij ze altijd omringd is met dieren. Na haar opleiding dierverzorging heeft Marloes zich gespecialiseerd als trimster. Tijdens haar opleiding heeft Marloes stage gelopen bij trimsalon Belinda. Na haar opleiding vond ze het tijd om op eigen benen te staan en wilde ze graag een eigen trimsalon openen en dat kan bij Dobey Scheveningen. “Wij hebben Marloes bij ons in de winkel leren kennen als iemand die zeer serieus met haar vak bezig is. Daardoor werd zij erg gewaardeerd door zowel klanten als collega’s”, aldus Remco Heghi van Dobey Scheveningen.

U kunt bij Trimsalon Marloes terecht voor alle honden van klein tot groot. De trimbeurt zal een feestje zijn voor uw hond. Ze worden gewassen, geknipt of geplukt en nagels en oren worden verzorgd. Ook alleen een wasbeurt is natuurlijk mogelijk. Lekker makkelijk en uw badkamer blijft schoon. Remco: “Wij zien met vertrouwen deze samenwerking tegemoet. Alles onder één dak bij Dobey Scheveningen.”

U kunt bij Trimsalon Marloes terecht van maandag tot en met vrijdag. Voor een afspraak kunt u bellen met telefoon: 06-83796005.