Afbeelding
Foto: Nico Mos

Michel Kulk: “Een club als Duindorp SV kan niet zonder technisch manager”

Sport

Michel Kulk loopt al jaren rond bij Duindorp SV. Hij voetbalt er zelf nog en is voorzitter van de sponsorcommissie. Na vier jaar wil hij daarmee stoppen. Nu is hij gepolst of hij definitief technisch manager wil worden bij de club. Hij doet dit er nu nog bij, maar het totaalpakket is eigenlijk teveel. Michel vertelt over zijn plannen.

“De rol van technisch manager heb ik eigenlijk een beetje opgepakt, omdat die plek vacant was”, legt Michel uit. “Kijk, je kunt niet zelf voetballen, de sponsoring doen en ook nog de job van technisch manager goed vervullen. Officieel houd ik mij bezig met de sponsoring, daarvoor zit ik in het bestuur. Met betrekking tot het technische gedeelte hebben we vorig jaar een groep samengesteld. Daar zitten vijf, zes belangrijke mensen in van de club. Want ook ik vind dat een club als Duindorp SV niet zonder technisch manager kan”, vertelt hij.

Volgens Michel staan saamhorigheid en gezelligheid hoog in het vaandel op de club en op het veld is vechtlust een kenmerk. “Aan de huidige selectie mocht ik zeker mijn steentje bijdragen. De aanvoerder bleef en we hebben een paar spelers terug kunnen halen. Qua talenten is Dylan Verbaan een enorm talent die op zijn 18e jaar al vast in het eerste team speelt. Hij is echt een talent en trainer Martin Abbenhuis geeft hem ook veel speeltijd”, legt Michel uit.

Qua sponsoring kijkt hij positief terug op het afgelopen jaar. “Wij als Duindorp, mogen beslist niet klagen over onze sponsoren, integendeel. Ik wil ze bij deze ook heel erg bedanken.” Toch is Michel inmiddels van plan te stoppen met de sponsorzaken. “Ik heb dat vier jaar gedaan en vind dat het nu tijd is voor een ander om die zaken op te pakken. Ik ga nu alles even voor mezelf op een rij zetten, of ik nog een jaartje doorga met voetballen en of ik de rol van technisch manager ga vervullen. Dat is een belangrijke taak, waartegen ik nu nog geen ja of nee ga zeggen”, legt hij uit.