Afbeelding
Foto: DS
Advertorial

Nieuw open: Indiaas restaurant Elaichi in het Statenkwartier

Ondernemend

Restaurant Elaichi heeft onlangs haar deuren geopend aan de Aert van der Goesstraat 43 in het Statenkwartier. Elaichi, wat kardemom betekent, is een wereldwijd gebruikte specerij die in allerlei zoete en hartige gerechten gebruikt wordt. Ook wel de Queen of the spices genoemd.

Eigenaar de heer Singh heeft jarenlang zelf ervaring als chef-kok in de keuken, maar heeft voor dit restaurant speciaal gekozen om de chefs uit India te laten komen. De chefs uit India hebben award winnende prijzen gewonnen en zo hun eigen specialiteiten om het eten een speciale eigenschap te geven.

Bij restaurant Elaichi draait alles om de perfecte balans van kruiden en specerijen. Van curry’s tot tandoori gerechten, de menukaart biedt een scala aan heerlijke opties, voor zowel vegetariërs als liefhebbers van vlees. Of je nu van mild of van lekker pittig houdt, er is voor iedereen wat wils.

Vind rust en comfort in de warme en gastvrije ambiance. Voor een intiem diner voor twee of een feestelijke bijeenkomst met vrienden en familie, het restaurant biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid. In de zomer kunt u lekker genieten van het voorterras en buitentuin, welke bij regen overdekt is.

Trakteer jezelf op een culinaire reis naar India en ontdek de geheime smaken die het restaurant te bieden heeft. Bel nu om te reserveren en laat je verwennen met een onvergetelijke eetervaring.

Namaste!

}