Afbeelding
Foto: DS
Advertorial

25 jaar nTERRA Computers

Ondernemend

Al 25 jaar is het familiebedrijf nTERRA Computers van Sebastiaan Quist en Jeroen Klompmaker dé computerspecialist van Scheveningen en omstreken. De computerwinkel begon in 1998 in de Badhuisstraat en is nu gevestigd in de Valeriusstraat. Klanten kunnen er terecht voor de aanschaf van computer(accessoires), voor ondersteuning en reparaties.

Jeroen begon de winkel in de Badhuisstraat in 1998 en Sebastiaan kwam er een jaar later bij. Begin 2000 verhuisde het bedrijf naar de Frederik Hendriklaan. “We waren op zoek naar een grotere plek, want ons bedrijf groeide als kool. En op de Fred was iets moois beschikbaar. In 2008 kwam daar een werkplaats bij in de Valeriusstraat en in 2009 zijn we helemaal naar deze plek verhuisd. Jeroen is inmiddels met zijn kantoor verhuisd naar de Treilerdwarsweg 140. Vanaf hier helpt hij nog steeds zakelijke klanten. Samen met zoon Oscar runt hij ook Lemon Solar, een bedrijf dat al sinds 2013 zonnepanelen installeert.”

Bij nTERRA vind je alles op het gebied van computers. Sebastiaan: “Onze kracht zit in het gebruiksklaar maken van computers zonder dataverlies. We begeleiden onze klanten van begin tot eind. Daarnaast zijn we de buurtwinkel voor bijvoorbeeld cartridges of kabeltjes.”

Ook gamers kunnen bij nTERRA terecht. “Zij willen hun gamecomputer graag zelf in elkaar zetten, maar dat gaat vaak mis, en dan zijn ze hun garantie kwijt. Hier kunnen ze het in een gecontroleerde omgeving doen, onder onze begeleiding. Zo hebben ze wel de lol van het zelf in elkaar zetten, maar dan met behoud van 3 jaar garantie.”

Ook voor de reparatie van computers of notebooks kun je bij nTERRA terecht. “Dat doen we al vanaf het begin en is ons specialisme. Er zijn niet veel bedrijven meer die dat doen. We doen ook aan recyclen via Wecycle. Daarnaast zijn we een erkend leerwerkbedrijf en leiden we stagiaires op.”

nTERRA Computers is gevestigd aan de Valeriusstraat 35.

}