Afbeelding
Foto: PR

50 jaar BurgerVanLeeuwen Garantiemakelaars

Ondernemend

BurgerVanLeeuwen Garantiemakelaars is al 50 jaar een vertrouwd adres voor taxaties, de aankoop en verkoop van huizen en het beheer en de verhuur van woningen. In het full service-kantoor werken vijf betrokken mensen samen om de klant zo goed mogelijk te bedienen.

In 1972 startte Huub van Leeuwen de makelaardij in de Gentsestraat op nummer 77. Peter Burger werkte er sinds 1980 en zeven jaar later werd hij partner. In 1992 verhuisde het kantoor naar het ruimere pand op de Stevinstraat 157, op de hoek met de Gentsestraat.

In 2008 ging Huub met pensioen en leidde Peter de makelaardij een tijdje alleen. In 2017 werd Ted Luijk, die al 24 jaar bij het kantoor werkt, partner. Verder werkt Mark Jonkman als makelaar, Nathalie van der Hoorn als office-manager en werkt Melissa Weers er als aanspreekpunt voor het beheer en de verhuur. Ted: “Er is in ons kantoor een goede balans. Het zijn allemaal vaste medewerkers met het ‘wij-gevoel’: we doen er alles aan om er samen met de klant het beste uit te halen. Onze klanten hebben wel één aanspreekpersoon, maar iedereen op kantoor weet ook van de panden af en kan helpen. Daarnaast zijn alle generaties vertegenwoordigd, en vinden we voor elke klant de makelaar die het best past.”

BurgerVanLeeuwen is een full service-kantoor voor taxaties, de aankoop en verkoop van huizen en het beheer en de verhuur van woningen. Het merendeel van de opdrachten komt uit de wijken rondom het kantoor, maar ook klanten uit de rest van Den Haag en omgeving zijn welkom. Ted: “Het aandeel aankoop is de laatste jaren gegroeid, omdat de woningmarkt nogal verhit is. Mensen merken dat je echt een makelaar nodig hebt als je een huis wilt kopen. Daarnaast is het kopen van een huis emotie, dus heb je goed advies nodig over de waarde en staat van het huis en wat je kunt verwachten. Het is belangrijk goed geïnformeerd te worden. Wij merken van onze klanten de waardering en dat we echt een toegevoegde waarde hebben in het hele proces.”

Peter: “We zien nu een voorzichtige kanteling. De prijzen zijn nog niet aan het dalen, maar er zijn nu minder kopers op de markt en ze kijken de kat uit de boom nu de rente stijgt. Goed advies in deze markt is erg belangrijk. Wij zijn niet de goedkoopste makelaar, maar dat willen we ook niet zijn. We willen zo eerlijk mogelijk advies geven, kwaliteit leveren en er tijd in kunnen steken. We werken met ervaren en gekwalificeerde mensen en gezamenlijk willen wij er het beste uit halen voor onze klanten.”

BurgerVanLeeuwen is al een halve eeuw een gevestigde naam in het Haagse onroerend goed. Ondanks de opgebouwde wijsheid in al die jaren, blijven de partners en medewerkers zich ontwikkelen om hun klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Een modern kantoor met veel ervaring en met een professionele en toegankelijke uitstraling!