Afbeelding
Foto: De Scheveninger
Advertorial

Victoria’s Health & Care

Algemeen

Zie jij er graag fris en verzorgd uit? De baanbrekende technologie en de farmaceutische producten die gebruikt worden bij Victoria’s Health & Care zorgen voor balans en laten de kracht van je eigen lichaam de rest doen, waardoor de kwaliteit van je huid en je lichaam verbeterd worden.

Victoria Voronina en Richard Mooijman ontvangen je graag in hun salon. Een mooie stralende huid Bij Victoria’s Health & Care kun je een breed scala aan gezichtsbehandelingen krijgen. Victoria: “Voorbeelden van behandelingen voor huidverbetering zijn Mesotherapie en Microdermabrasie. Mesotherapie is een doeltreffende anti-aging methode. Hierbij worden onder andere vitaminen en mineralen, maar ook andere krachtig verjongende werkstoffen van organische oorsprong ingesluisd. Microdermabrasie is een efficiënte intensieve peeling met microkristallen. De volledig pijnloze procedure verfijnt je poriën zichtbaar en zorgt voor een soepele en delicate huidverlichting. Een ander voorbeeld is ILP-ontharing. Dit is een snelle, gemakkelijke en pijnloze behandeling voor het verwijderen van ongewenste beharing.”

Je lichaam in balans Victoria en Richard hebben bewust gekozen voor de apparatuur waar ze mee werken, en zijn zelf elke keer verbaasd over de resultaten. “De AVI-SLIM-cabine bijvoorbeeld werkt met infraroodlicht, warmte en tourmalijntherapie. Deze ontspannende Japanse therapie brengt je lichaam weer in balans. De esthetische verbetering is daardoor niet oppervlakkig maar komt van binnenuit. Het heeft een positief effect op je hormoonhuishouding en immuunsysteem, en bereikt goede resultaten bij de behandeling van onder andere spier- en gewrichtspijn, overgangsklachten, hormonale acne of stress. Victoria geniet van haar werk. “Ik maak mensen blij en daar word ik weer blij van. Na elke behandeling lopen onze klanten met een brede glimlach de deur uit.”

Olga is bij Victoria’s Health & Care de specialist in wimperextensions, wimperlifting en permanente make-up. Zij haalde bij de ‘International Lash Battle’ de eerste plaats op masterniveau. Olga luistert goed naar je wensen en houdt rekening met de vorm van je ogen en je oogopslag voor het beste resultaat. Dit is maar een kleine greep uit de vele behandelingen die je bij Victoria’s Health & Care vindt. Kijk op de website voor alle behandelingen. 

Na drie succesvolle jaren op de Fred, zijn Victoria en Richard een jaar geleden verhuisd naar de Keizerstraat 148. In dit ruime pand is zowel een salon met 6 cabines als een winkel voor beautyproducten gevestigd. Je vindt er alles op het gebied van huid- en lichaamsverbetering, anti-aging en beauty, in een gezellige sfeer en in verschillende prijsklasse. Kom snel langs of bezoek onze site voor meer informatie. V

ictoria’s Health & Care, Keizerstraat 148, telefoon: 06-18486404, www.victoriahealthcare.nl.