Afbeelding
Foto: Dick Teske

Welkom thuis voor Phuket aan de haven

Ondernemend

Vanaf 1 januari is Restaurant Phuket toegetreden tot de Scheveningse online bestelapp Drinkz & Dinnr en zijn Jaap Spaans en zijn vrouw Warangkana de nieuwe eigenaren van het Thaise restaurant aan de Schokkerweg 35.

Na een kleine metamorfose is het restaurant weer een zeer authentiek Thais restaurant waar de gasten van hun lunch (vanaf 12.00 uur) en diner (keuken open tot 22.00 uur) kunnen genieten.

Het was maart 2021 toen Jaap Spaans en zijn vrouw Warangkana de sleutel van hun Strandpaviljoen Veronica aan de boulevard van Scheveningen na ruim 40 jaar aan de nieuwe eigenaar overdroegen.

“Voor mij een zwaar moment, maar aan de andere kant zou daar een ander leven vol plezier en mogelijkheden klaar staan. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, vandaar dat het horecagevoel toch weer begon te kriebelen. We misten de uurtjes met onze trouwe klanten en de sfeer van gezellig samen eten. Dus toen we de mogelijkheid kregen om Phuket aan de haven over te nemen, hebben we eigenlijk geen moment getwijfeld”, verteld Jaap trots vanuit zijn sfeervol ingerichte restaurant.

In het restaurant op Scheveningen kunnen gasten tijdens de lunch en het diner genieten van authentiek Thaise gerechten, maar ook vegetarische gerechten. “We hebben een compleet nieuwe kaart. Nieuw bij Phuket is het uitgebreide Sushi-menu. Ook is het mogelijk om heerlijke maaltijden te bestellen en af te halen. Dit kan door een goede samenwerking met de bestelapp Drinkz & Dinnr, die ervoor zorgt dat klanten snel en goed eten kunnen bestellen”, aldus Jaap.

Veel gasten die Jaap en Warangkana al ontvingen bij Strandpaviljoen Veronica komen al langs in het nieuwe Phuket. “Maar lang nog niet iedereen is op de hoogte dat wij hier nu zitten. Dus bij deze nodigen wij die mensen ook uit om hier te komen genieten van onze traditionele Thaise keuken”, “en bij mooi weer kun je bij Restaurant Phuket gebruik maken van het uitgebreide buitenterras met uitzicht op de haven”, vult Warangkana aan. “Wij genieten nu al iedere dag, dus dat kan alleen nog maar meer worden als we onze oude gasten allemaal weer terug zien.”