Afbeelding
Foto: PR

Zonnige kleuterrun voor ruim honderd kleuters

Algemeen

Op zondag 14 april vond de zevende editie van de Kleuterrun van OBS Het Volle Leven plaats in het Westbroekpark, mede mogelijk gemaakt door Beleving aan Zee, enthousiaste ouders, de Ouderraad, ouderejaarsleerlingen en gulle sponsoren.

Het park werd omgetoverd tot een bruisend festivalterrein, compleet met start- en finishdoeken en een vrolijke camper van één van de ouders. Om 10.00 uur begon het evenement met een flitsende warming-up op vrolijke muziek. Ongeveer 110 kleuters dansten zich enthousiast warm onder leiding van Heymen, een sportieve vader. De stemming zat er meteen goed in!

In drie groepen zouden de kleuters de pittige kilometer afleggen, met veel aanmoediging langs het parcours. Na het startschot vlogen de kleuters van start en met de aanmoedigingen van supporters langs het parcours werd de weg enthousiast afgelegd. Na een bemoedigende high-five bij het bruggetje begon de terugweg. Met bewonderenswaardig doorzettingsvermogen kwam iedereen over de eindstreep. Knap gedaan!

Na afloop ontvingen alle kleuters een officiële medaille en genoten ze van limonade, een appeltje van Pronk Groente en Fruit en een krentenbol van bakkerij Hofje van Noman. Ook werd er geld ingezameld voor de dierenweide van Het Volle Leven, waar aan het einde van de ochtend een mooi bedrag voor was ingezameld. Met een leuk presentje van de BSO Kind aan Zee, ging iedereen moe en voldaan naar huis. Op naar volgend jaar!

}