Afbeelding
Foto: Jurriaan Brobbel

Drukbezochte infomarkt projecten Scheveningen-Dorp

Algemeen

Muzee Scheveningen was donderdagavond 25 april het decor voor gebiedsontwikkeling in Scheveningen-Dorp. Zo’n 175 geïnteresseerden bezochten de door de gemeente georganiseerde projectenmarkt.

Tot en met 2026 worden er zo’n tien verschillende werkzaamheden uitgevoerd in en rondom Scheveningen-Dorp. De vernieuwing van de Badhuisstraat is in volle gang, de herinrichting van de Stevinstraat/Neptunusstraat is inmiddels bijna afgerond. Wel wordt er dit jaar nog in de zijstraten gewerkt. Veel aandacht ging uit naar het project Duinstraat. Nog dit jaar wordt de kruising Duinstraat/ Scheveningseweg vervangen door een rotonde. Dichter aan zee is er een voorontwerp voor de entree van Keizerstraat vanaf de boulevard en worden er plannen gemaakt voor de herinrichting van de keerlus lijn 11.

Het is de vierde keer dat de gemeente zo’n projectenmarkt organiseert. De markt is onderdeel van een gebiedsgerichte aanpak. De gemeente wil zo de afstemming tussen de projecten en de directe omgeving verbeteren. Stadsdeeldirecteur Mendy van Veen benadrukte het belang hiervan in haar openingswoord. Meer informatie over de projecten vindt u op de website: www.denhaag.nl/projectenscheveningendorp.

}