Afbeelding
Foto: PR

Scheveningse kerken doneren aan Soepbus

Algemeen

Op Witte Donderdag heeft De Haagse Soepbus een donatie mogen ontvangen van maar liefst 3000 euro van verschillende kerken in Den Haag en Scheveningen. 

De kerken slaan elk jaar de handen ineen om samen een diaconaal project te steunen en dit jaar is gekozen voor De Haagse Soepbus. Een bijzonder sympathiek gebaar omdat de Soepbus volledig afhankelijk is van giften, subsidies en donaties en volledig draait op onbetaalde vrijwilligers.

Op de foto reikt de heer Dijkshoorn (rechts) namens de gezamenlijke kerken de cheque uit aan penningmeester Martin Duivesteijn van De Haagse Soepbus. “Deze donatie helpt ons dan ook geweldig. We willen de kerken graag allemaal bij naam noemen en -uiteraard- heel erg bedanken!”

De donatie is bijeengebracht door de Gereformeerde Gemeente Den Haag-Scheveningen, Christelijke Gereformeerde Kerk Scheveningen, Hersteld Hervormde Gemeente Voorburg, Presbyteriaal Hervormde Gemeente Den Haag, Oud Gereformeerde Gemeente Den Haag en de Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Scheveningen.

}