Afbeelding
Foto: Dick Teske
Advertorial

Groeneveld Keukens, van ontwerp tot montage

Ondernemend

Nu alweer 36 jaar geleden begon Elbert Groeneveld een klein onderhoudsbedrijfje dat is uitgegroeid tot het specialbedrijf Groeneveld Keukens.

Zijn zoon Patrick en schoonzoon Leo installeren op jaarbasis heel wat keukens en zij hebben de laatste jaren heel wat trends meegemaakt. De moderne keuken gaat heel wat jaren mee en bij Groeneveld Keukens zien ze daarom dat mensen steeds vaker voor renovatie kiezen. “Van alleen nieuwe deurtjes op maat maken en installeren tot bladen vervangen en soms alleen apparatuur. Alles is mogelijk en niets is te gek”, weten ze bij Groeneveld Keukens.

Bij Groeneveld Keukens werkt een kleinschalig en goed op elkaar ingespeeld team. “Daarom zijn de lijnen kort bij ons en kunnen we snel schakelen.”

Een nieuwe keuken uitkiezen kan op afspraak in de showroom van Groeneveld Keukens in de Haringstraat. Hier helpen Patrick en Leo u graag met alle details die u in uw keuken wenst. “De wachttijd voor een nieuwe keuken is momenteel ongeveer drie maanden. Voor een renovatie of wat kleine aanpassingen houden wij altijd wat plekjes vrij en kunnen wij meestal sneller inpassen in de agenda.”

Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op via telefoon: 070-3521598.

}