Afbeelding
Foto: PR

Tabakspeciaalzaak Scheveningen opent deuren

Ondernemend

Op donderdag 8 februari zijn de deuren geopend van Tabakspeciaalzaak Scheveningen. Deze nieuwe winkel is gevestigd naast Jumbo Koornneef Aan de Haven aan de Van Bergenstraat. Op deze locatie kunnen volwassenen voortaan terecht voor al hun rookwaren, aanverwante rookartikelen, kansspelen en dagbladen en niet meer bij de naastgelegen supermarkt.

Met de opening van de nieuwe tabakspeciaalzaak wordt ingespeeld op aankomende veranderingen. De overheid wil het aantal tabaksverkooppunten naar beneden brengen door de verkoop van tabak in supermarkten vanaf juli 2024 te verbieden. Op termijn wordt er ook gesproken over het verbieden van de verkoop van tabak in tankstations en gemakszaken. Tegelijkertijd is er in Scheveningen nog veel vraag naar deze producten en biedt de nieuwe tabakspeciaalzaak alle mogelijkheden voor de toekomst.

Tabakspeciaalzaak Scheveningen biedt klanten de service die zij verdienen en de mogelijkheid om hen goed te informeren – ook over rookvrije alternatieven. Daarnaast zet Tabakspeciaalzaak Scheveningen 100% in op leeftijdsverificatie. Tabak- en nicotine-houdende producten, maar ook kansspelen zijn alleen verkrijgbaar voor meerderjarigen.

De tabakspeciaalzaak is van maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 20.00 uur.

}
Afbeelding
Sloopwerkzaamheden veegpost Vissershavenstraat gestart 23 feb, 11:00
Afbeelding
Scheveningse ondernemers stellen 25.000 tulpen beschikbaar voor bezoekers 22 feb, 13:00
Afbeelding
Balmuur Tholensestraat wordt weggehaald 21 feb, 14:00
Afbeelding
Luca Guariglia Duffy: Jong talent met ambities voor de toekomst bij SVC'08 21 feb, 10:00
Afbeelding
Jarige job zorgt voor drie extra bomen in Scheveningse Bosjes 20 feb, 18:00
Afbeelding
Bijna 300 reacties fietsvlonders Geuzen- en Statenkwartier 19 feb, 11:00