Afbeelding
Foto: PR

Nieuw appartementencomplex aan de Treilerweg

Algemeen

Hoewel de realisatie van Het Boegbeeld (fase 1) aan de Treilerweg nog in volle gang is, zal aansluitend fase 2 starten. Fase 2 verrijst aan de overzijde van de Treilerweg.

Tussen Treilerweg 74 en 80 bevindt zich momenteel een aantal geschakelde bedrijfsunits met een gedeeltelijke doorloop naar Kortbootstraat 43a. Hier zullen 75 huurappartementen worden gerealiseerd, verdeeld over twee woonblokken. De appartementen bestaan uit diverse één-, twee- en driekamerappartementen variërend, tussen 25 m² en 50 m², en een vierkamerappartement van circa 90 m². Aan de kant van de Treilerweg zal tevens circa 325 m² commerciële ruimte in de plint worden gerealiseerd.

Het merendeel van de woningen komt aan de gemeenschappelijke binnentuin te liggen, waar zowel de bewoners als de overige omwonenden op uitkijken. De fietsenstalling van het complex zal voldoende ruimte bieden voor (bak)fietsen en scooters voor de bewoners. Tussen de twee woonblokken wordt op het binnenterrein een stallingsgarage voor 22 auto’s, volledig uit het zicht onder de binnentuin, geïntegreerd.

De verwachting is dat het project eind 2023, begin 2024 zal worden opgeleverd.