Afbeelding
Foto: Marcelo Di Rienzo

North Sea Tango Festival

vrijdag 7 juni 2024 14:00 tot 2:00

Het North Sea Tango Festival brengt van 7 tot en met 9 juni voor het eerst de Wereldkampioenschappen Tango 2023 naar Nederland (Scheveningen). Drie dagen met zestien workshops van gerenommeerde maestro’s en drie avonden dansen op de Pier met livemuziek van de meest geprezen Argentijnse orkesten.

Dit unieke festival georganiseerd door Passion by Spinosa is een cadeau aan de Nederlandse tango community en aan iedere Nederlandse tangodanser persoonlijk: het brengt de Argentijnse cultuur binnen het bereik van iedere tangodanser. De organisatie streeft naar perfectie door een omgeving te scheppen waarin zowel de gasten als de maestro’s en de muzikanten zich thuis zullen voelen. Ook de locatie inspireert: boven de golven van de Noordzee.

De Scheveningse Pier wordt drie dagen lang de locatie voor workshops van ervaren maestro’s en avondmilonga’s met livemuziek van bruisende tango-orkesten en muziek van gewaardeerde DJ’s. Wilt u dit unieke festival meemaken, dan bent u van harte welkom: meld u aan en kom genieten van dans en muziek!

Locatie