Afbeelding
Foto: Meesterwerk

Rrrollend Den Haag

vrijdag 10 mei 2024 12:00 tot 22:30

Rrrollend komt naar Den Haag. In het weekend van 9 tot en met 12 mei vindt Rrrollend plaats in het mooie Scheveningse Westbroekpark.

Hier geniet je van vele van Rrrollend’s vaste foodtruckers én foodtruckers die ze speciaal voor deze editie hebben opgetrommeld. Hier drink je een verfrissend drankje en geniet je van alle lekkernijen. Hier ontmoet je jouw vrienden, familie en collega’s en hier creëer je herinneringen om nooit te vergeten!

Rrrollend Den Haag is geopend op donderdag 9 mei van 17.00 tot 22.30 uur, op vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei van 12.00 tot 22.30 uur en op zondag 12 mei van 12.00 tot 21.00 uur.

Gezelligheid kent geen tijd én geen geld! Entree tot Rrrollend in Den Haag is namelijk helemaal gratis. Je kunt dus langsrollen wanneer het jou het beste uitkomt. Vergeet toch je pinpas niet mee te nemen van huis zodat je het lekkers van de foodtrucks kunt proberen.

Locatie