Afbeelding
Foto: Gemeente Den Haag

Voorronde NK Stoepranden

woensdag 31 mei 2023 13:30 t/m 15:00

Jantje Beton organiseert al jaren het Nederlands Kampioenschap (NK) Stoepranden. Ook dit jaar zijn er weer Haagse voorrondes. De Scheveningse voorronde is op woensdag 31 mei, tussen 13.30 en 15.00 uur, bij stadsboerderij ‘t Waaygat, aan de Havenkade.

Stoepranden is een spel voor iedereen. Het zorgt voor contact en gezelligheid in de buurt. In april, mei en juni zijn er wedstrijden stoepranden op verschillende plekken in Den Haag. Iedereen, jong en oud, kan en mag meedoen. Stuur een e-mail om je aan te melden: jeugd@denhaag.nl.

Jantje Beton houdt dit jaar het NK stoepranden in Den Haag. Op 17 september aanstaande vindt het plaats in de Sportcampus Zuiderpark. Dus nog meer reden om mee te doen aan deze Scheveningse voorronde.

Locatie