Afbeelding
Foto: Gemeente Den Haag

Openingsevent Playground Hondius voor buurtbewoners

In juli werd Playground Hondius, op de hoek van de Cartesiusstraat en Hondiusstraat, al formeel geopend voor publiek na forse een herinrichting. Niemand minder dan Koning Willem Alexander en Richard Kajicek zelf waren hierbij aanwezig. Maar nu is het tijd voor een feestelijke opening voor buurtbewoners!

De opening vindt plaats op woensdag 24 augustus vanaf 12.30 uur. 's Morgens is er een sporttoernooi voor de leerlingen van de Klimopschool, gelegen naast de playground, waarna het evenement zal worden geopend door een wethouder.

Vervolgens zullen er clinics en domonstraties te volgen zijn van verschillende sporten, zoals boksen, fitness en bootcamp. Voor jongeren tussen de 12 en 20 jaar zijn er zogenaamde 'flitstoernooitjes' voetbal en basketbal.

Daarnaast zullen organisaties die in de buurt actief zijn zich presenteren op een kleine informatiemarkt, en uiteraard zullen er lekkere versnaperingen te proeven zijn uit diverse culturen.


Niet alleen sportievelingen zijn welkom, er is ook genoeg gelegenheid om op een van de vele zitplekken rondom de speelplaats neer te strijken en te genieten van de reuring.