Afbeelding
Foto: PR

YMCA Scheveningen houdt Open Huis

Op zaterdagmiddag 3 september houdt het Muziekcentrum van YMCA Scheveningen Open Huis met het oog op cultuurseizoen 2022/2023.

Niet alleen in het eigen gebouw en concertzaal Podium Aan Zee in de Keizerstraat, maar ook op locatie bij Diana Meijer Dance & Showbizz Academy. Op maandag 5 september zijn er tevens workshops bij Kinderwerk Duindorp in wijkcentrum Het Trefpunt. Ouders en hun kinderen zijn van harte welkom om deel te nemen aan de gratis workshops. Inschrijven is niet nodig, wandel gerust naar binnen.

Op zaterdag 3 september is er in het YMCA Muziekcentrum, Keizerstraat 58, een doorlopend programma tussen 14.00 en 16.00 uur. Er worden workshops gegeven in de diverse disciplines die het YMCA muziekcentrum aanbiedt: Zang, Drum, Piano, Gitaar, Ukelele, Saxofoon, Bandcoaching, DJ-opleiding, Musical voor kids, Koorzang, Peuter/Kleutermuziek, Muziek in Duindorp en de Gitaarservice.

Bij het Podium aan Zee, aan de Keizerstraat 58, is er livemuziek met korte optredens en jamsessie tussen 16.00 en 17.00 uur door leerlingen en docenten. Voorts ontvang je meer informatie over concerten en evenementen in het komende seizoen. Je kunt tevens genieten van een gratis hapje en drankje.

Je kunt op zaterdag ook terecht bij de Diana Meijer Dance & Showbizz Academy, aan de Westduinweg 214. Er zijn mini Workshops van diverse dans- en showstijlen van 14.00 tot 16.00 uur én je kunt kennismaken met de dansdocenten.

Op maandag 5 september houdt het Kinderwerk Duindorp een open huis in Het Trefpunt, aan de Tesselsestraat 71. Van 17.00 tot 18.00 uur ben je van harte welkom om deel te nemen aan de mini workshops gitaar.


Voor alle informatie over lessen en mogelijkheden én kortingsregelingen (tot 100%!) kunt u terecht via telefoon: 070–3555120, e-mail: kantoor@ymcaservice.nl en de website www.ymcascheveningen.nl.