Themawandeling ontdek je plekje in de wijk

Vanuit vijf Buurthuizen starten gratis wandelingen door de wijk, waarbij wijkbewoners op een sportieve en leuke manier kennis kunnen maken met verschillende Haagse organisaties en initiatieven in hun wijk, die te maken hebben met de thema’s gezonde voeding, beweging en elkaar ontmoeten. Zo doen ook het buurthuis aan de Westduinweg 196 en Fahrenheitstraat 343 mee.

Er is keuze uit wandelingen van 1, 2,5 en 5 of 7,5 kilometer die met (digitale) routekaarten te volgen zijn. Langs de route krijgt wordt informatie verstrekt over organisaties in de wijk en wat zij kunnen bieden op gebied van elkaar ontmoeten, bewegen of gezonde voeding. 

Ook is er de mogelijkheid om met een gids mee te wandelen. Achteraf ontvangen deelnemers een leuke goodiebag met informatie over het thema. De route is ook goed zelfstandig te lopen. De wandelroute met informatie kan dan worden opgehaald in het buurthuis; dit is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Ontvangst met koffie in het buurthuis vanaf 10.00 uur, de wandelingen worden gelopen van 10.30 tot 12.30 uur.

Aanmelden voor de wandelingen met gids kan per e-mail of telefonisch. De planning van de themawandelingen is te vinden op de website www.socialekaartdenhaag.nl.