Afbeelding
Foto: Politie Nederland

Twee gewonden bij aanrijding Bezuidenhoutseweg

Algemeen

Donderdagavond zijn bij een aanrijding op de Bezuidenhoutseweg, ter hoogte van het Emmapark, twee mannen gewond geraakt. De politie onderzoekt het ongeval en zoekt getuigen.

De twee mannen reden donderdagavond rond 23.35 uur op een scooter op de Bezuidenhoutseweg in de richting van het centrum. Op datzelfde moment kwam vanuit tegenovergestelde richting een personenauto rijden, die werd bestuurd door de 28-jarige vrouw. De personenauto kwam door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. De mannen op de scooter probeerden nog om een aanrijding te voorkomen, maar werden door de personenauto aangereden. Door de klap van de aanrijding kwamen zij verderop op het wegdek terecht en raakten gewond. Beide mannen zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. 

De automobiliste was dusdanig geschrokken door het ongeval dat het agenten niet lukte om bij haar een goede blaastest af te nemen. Hierop moest zij een bloedproef ondergaan. Het is vooralsnog onbekend of er alcohol in het spel was.

De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding en naar camerabeelden. Heeft u de aanrijding zien gebeuren of heeft u camerabeelden die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op via telefoon: 0900-8844.