Welke boeken zijn er deze zomer mee op reis?

In de zomermaanden reizen niet alleen duizenden mensen, maar ook ontelbare personages de hele wereld over. Bibliotheek Haagse Hout is benieuwd naar de avonturen die zij momenteel beleven, en roept een leuke fotoactie in het leven. Wie een bieb-boek mee op reis heeft kan een foto van zichzelf met het leesvoer insturen, en maakt nog kans op leuke prijzen ook.

Met wie reizen Robin Hood, Pinkeltje en Harry Potter mee naar de Veluwe, Frankrijk, of misschien wel naar een ander continent? Lievelingsboeken, klassiekers, kinderboeken, thrillers en dat ene boek dat al tijden op het nachtkastje ligt in afwachting van het juiste moment, krijgen misschien wel een plekje in de tas en reizen af naar bijzondere bestemmingen.


Bibliotheek Haagse Hout is nieuwsgierig naar waar al die bieb-boeken uithangen en organiseert daarom een leuke actie. De bieb daagt iedereen die zo'n boek mee heeft op vakantie uit om leuke foto te maken samen met je boek, tag de bibliotheek daarin op sociale media of gebruik de hashtag 'biebopreis'. De leukste foto's maken kans op een prijzenpakket gevuld met echte Haagse producten.