Reünie Triumfatorkerk

Dit jaar bestaat de Christus Triumfatorkerk in het Bezuidenhout precies 60 jaar.

Dat wordt gevierd op zondag 11 september aanstaande met een feestelijke dienst en aansluitend een reünie voor (oud-)gemeenteleden, met een uitgebreid koud/warm buffet. Belangstelling? Stuur een e-mail aan:
CTK60jaar@ctkerk.nl, dan ontvangt u een brief met instructies hoe u zich voor de reünie kunt aanmelden.


Summer Challenge

Tot en met 22 september kan iedereen elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00 uur meedoen met de TrashUre Hunt Summer Challenge.

Deelnemers kunnen bij het TrashUre Hunst station, rechts van de Pier, een TrashUre-tas ophalen en daarmee de natuur in duiken om schatten (afval) te zoeken en zo dieren te redden en heldenpunten te verdienen. 

Volle tassen kunnen ingeleverd worden op TrashUre Hunst station, daar worden ze gewogen en kunnen deelnemers hun resultaten op het Heldenbord schrijven. Elke volle tas is een TrashUre Hunt-token waard. Iedere woensdag worden de workshops Trash & Art en Trash & Skate georganiseerd die gratis zijn, bij inlevering van deze verdiende token. 

De organisatie daagt mensen ook uit om vanuit huis, in de eigen wijk, of in het park aan de avonturen mee te doen en zo bij de dragen aan een schonere leefomgeving voor iedereen.