Afbeelding
Foto: DS

S. Yeni Hairsalon: “Sinan is een kunstenaar met haar”

In juni is in de Renbaanstraat 70 ‘S. Yeni Hairsalon’ neergestreken. Sinan en Daniëlla Yeni zijn beiden eigenaar van deze kapsalon, waar Sinan de klanten knipt, verft en behandelt en waar Daniëlla gastvrouw is. Yeni Hairsalon biedt alle haarbehandelingen voor dames, heren en kinderen voor een redelijke prijs.

Sinan heeft het vak in Turkije geleerd van zijn vader. Daniëlla: “Sinan is geen gewone kapper, maar een haarkunstenaar. Dat zeg ík niet alleen, maar dat beamen onze klanten ook. Wat voor type haar je ook hebt, Sinan zorgt dat je met een goed vallend kapsel naar buiten gaat.”

Na jaren in loondienst gewerkt te hebben, was het tijd voor een eigen kapsalon. Sinan: “Ik kon mijn klanten natuurlijk niet meenemen van mijn vorige werkgever, maar ze zijn er via via toch achter gekomen waar ik naartoe ben gegaan, en komen nu weer bij me voor een behandeling. Ik heb dus veel vaste klanten, maar ook nieuwe klanten uit de buurt. Die gaan tevreden de deur uit en komen graag weer terug.”

Daniëlla is de gastvrouw bij S. Yeni Hairsalon. “Ik plan de afspraken, ontvang de klanten en biedt ze iets te drinken aan. We willen graag dat klanten zich thuis voelen bij ons.” In de salon wordt gebruik gemaakt van de merken Vitality’s en Maria Nila. Vitality’s heeft een volledig aanbod producten van hoge kwaliteit voor prachtige resultaten.

Alle Maria Nila producten zijn 100% vegan en brengen geen schade aan je haar of aan het milieu. Beide merken hebben producten voor alle haartypen. Daniëlla: “Vooral in de zomer heeft je haar extra verzorging nodig. Deze merken hebben fijne producten, zoals haarmaskers die zorgen dat je haar niet verkleurt en soepel blijft.”


S. Yeni Hairsalon is van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur geopend en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Mensen die van ver komen, kunnen gebruik maken van een bezoekersvergunning bij het parkeren.


S. Yeni Hairsalon is gevestigd aan de Renbaanstraat 70 en bereikbaar via telefoon: 070-7447619.