Vrijwilligers gezocht

Het maaltijdproject van de Wijkwinkel, aan de Gentsestraat 22a, wordt al elf jaar verzorgd door een kookploeg van vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn inmiddels ook elf jaar ouder geworden en met ouderdom komen ook de bijbehorende kwaaltjes waardoor zij niet telkens meer paraat kunnen zijn. De kookploeg is daarom dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Elke donderdag wordt er een viergangen lunch bereid voor ongeveer 25 ouderen uit de wijk. Van 10.00 tot 12.00 uur worden de voorbereidingen getroffen, zoals het snijden van de ingrediënten en het koken. Vanaf 12.15 uur wordt de maaltijd uitgeserveerd. Uiteraard worden de borden ook weer van tafel gehaald en wordt alles opgeruimd tot aan de afwas aan toe. Aansluitend is er van 13.30 tot 16.00 uur de ouderensoos. Een gezellige clubje, waar het draait om gezellig samenzijn en waar we spelletjes spelen en een kleine bingo houden onder het genot van een hapje en een drankje.

Heb je een hart voor de ouderen uit Belgisch Park en heb je interesse in één van de onderdelen of voor beide? Neem dan contact op met Bewonersorganisatie Noordelijk Scheveningen. Je kunt je opgeven om te helpen bij de lunch, van 10.00 tot 14.00 uur en/of de ouderensoos van 14.00 tot 16.00 uur. Je kunt je aanmelden via telefoon: 070–3541081 of door een e-mail te sturen naar:
bnsscheveningen@ziggo.nl.