Festival bij Podium Noord


Op 23 juli, 30 juli en 6 augustus staat er van 16.00 tot 20.00 uur bij Podium Noord een zonnig festivalprogramma klaar met nieuw talent uit het Haagse Hout en professionals uit heel Den Haag.

Op het podium is een spannende mix van zowel singer-songwriters als bands in kleine setting te zien, die in intieme sfeer spelen. Op de Groene loper krijgt nieuw talent de kans om zich te ontplooien, muzikale creaties te laten horen en zien, en hun netwerk te verbreden. 

Verder zijn er activiteiten waarin aandacht is voor, natuur, ruimte en mens in verbondenheid. Van yoga, een body positivity workshop, stembevrijding en drukken met natuurlijke inkt tot het lichter maken van je hart in een echt modern biechthok. 

Op 6 augustus wordt het festival om 21.00 uur afgesloten met een vuurshow. De toegang is gratis en het programma gevarieerd, reden genoeg om er de hele middag te blijven en te genieten van alle acts. 

Meer informatie over het programma en de verschillende acts is te vinden op: https://podiumnoord.nl/productie/den-haag-viert-de-zomer-bij-podium-noord/1993/.