Afbeelding
Foto: Peter van der Zwan

KVS-kampweek geweldige afsluiting korfbalseizoen

Na vele maanden van voorbereidingen was het zaterdag 9 juli dan écht tijd voor het jeugdkamp van korfbalvereniging KVS/Groeneveld Keukens. Om 12.00 uur vetrokken twee bussen naar het Drentse Ellertshaar, onder het toeziend oog van vele uitzwaaiende ouders en familie.

Maar liefst 105 kinderen gingen dit keer mee en hebben zich een week lang vermaakt met een programma vol met spellen en activiteiten. Bij terugkomst afgelopen zaterdag werden alle ouders nog eens verrast met een laatste dans op het KVS-veld die de kinderen in petto hadden.


Het was een zeer geslaagde week. De kampweek werd in goede banen geleid door ongeveer 25 leiders en een bijna 15-koppige kookploeg. Heel veel dank gaat dus uit naar de hoofdleiders voor het in goede banen leiden van het kamp en alle voorbereidingen, alle leiders voor de tijd en energie die ze in het kamp hebben gestoken, de kookploeg voor hun goede zorgen en al het harde werken op culinair gebied, alle sponsoren (zowel bedrijven als particulieren) en natuurlijk de kinderen zelf!


De kampweek vormt de traditionele afsluiting van het korfbalseizoen. Het was een seizoen waarin er vooral de laatste maanden nog veel gekorfbald is en erg veel is georganiseerd. Ook vorig jaar lukte het overigens om in coronatijd een week op kamp te gaan, zij het toen nog aan de hand van allerlei protocollen vanuit de overheid. Nu heeft iedereen even rust en eind augustus beginnen de korfbaltrainingen weer aan de Cremerweg.