Brand bij toko

Op de Beeklaan in het Regentessekwartier is afgelopen vrijdag brand ontstaan bij Toko Toet.

De brandweer liet weten dat de brand, die ontstaan was in de afzuiginstallatie van het restaurant, snel onder controle was. Er moest nog wel een deel van het plafond gesloopt worden om zeker te weten dat het vuur helemaal uit was.

Een aantal omliggende panden zijn ontruimd en werden door de brandweer geventileerd. Er zijn geen gewonden gevallen. De Beeklaan was gedurende het incident vanaf de Laan van Meerdervoort tot aan de Columbusstraat afgesloten.


Vader en zoon aangehouden

Twee Hagenaars, vader en zoon van 44 en 15 jaar, werden zondag 4 juli aangehouden voor betrokkenheid bij een steekincident op de Laurierstraat.

Agenten kregen die bewuste zondag omstreeks 21.45 uur de melding dat er op de Laurierstraat op straat een vechtpartij gaande was en dat daarbij iemand gestoken zou zijn. Op de genoemde locatie troffen zij een gewonde 34-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. Hij is voor behandeling van zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De twee verdachten, vader en zoon, werden voor verhoor naar het bureau gebracht. Hun betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht.


Snelheidscontroles

De wijkagent van het Scheveningse havengebied heeft het afgelopen weekend diverse snelheidscontroles gehouden op onder andere de Westduinweg en Dr. Lelykade. "Uiteindelijk viel het mee qua gemeten overtredingen. Drie overtredingen waarvan de hoogste 69 km/u was op de Nieboerweg. Ik blijf van tijd tot tijd controleren", aldus de wijkagent.