Afbeelding
Foto: PR

Haagse parels genomineerd

Afgelopen week werden de nominaties van de Haagse Parel bekend gemaakt. Onder de genomineerden in de categorie 'Uitzonderlijke bijdrage' is de duurzame surfschool en ontmoetingsplek The Shore genomineerd evenals Stichting Dr. Schroeder van der Kolk Bedrijven. In de categorie 'Familiebedrijven' is tevens de familie Schmale genomineerd, die onder andere de Douglas-vestiging op de Frederik Hendriklaan runt.

De gemeente Den Haag is trots op haar ondernemers. Speciaal daarvoor reikt de gemeente jaarlijks de Haagse Parel uit. Het is een onderscheiding voor bedrijven en personen die een bijzondere bijdrage leveren aan de Haagse economie. Dit jaar zijn er twee categorieën: Familiebedrijven en Uitzonderlijke bijdrage.

Wethouder economie, Saskia Bruines: ”Werken, ondernemen, nieuwe bedrijven opstarten. Den Haag kent veel energieke ondernemers die samen de motor van onze economie vormen. Zij zorgen voor de werkgelegenheid, een sterke lokale economie, innoverende producten en dragen bij aan een aantrekkelijke stad. De lijst met genomineerden is er weer eentje om ontzettend trots op te zijn. Mooi om te zien dat we zoveel maatschappelijk betrokken ondernemers hebben met oog voor duurzaamheid. Ik roep iedereen op: breng je stem uit en laat weten wie volgens jou een Haagse Parel verdient!”

Er kan tot 7 juni aanstaande gestemd worden op je favoriete onderneming via de website: www.haagseparel.nl. De publieksstemmen tellen voor 50% mee in de uitslag. De andere helft ligt in de handen van de vakjury. De uitreiking van de Haage Parel vindt plaats op 23 juni.