Afbeelding
Foto: PR

De Verhalen van de Keizer verhalenkar in de Keizerstraat

Op woensdag 17 mei was het zo ver, het team van De Verhalen van de Keizer kwam bijzondere verhalen en anekdotes ophalen over de Keizerstraat. Want wat maakt de Keizerstraat nou eigenlijk de Keizerstraat?

Op deze zonnige dag stond de mooi aangeklede Verhalenkar op verschillende plekken in de Keizerstraat. Het was een warm onthaal en er waren veel mensen die het project De Verhalen van de Keizer herkenden! Onder het genot van ‘een beetje’, het spraakwater van de Keizerstraat, zijn er verschillende verhalen opgehaald van vroeger en nu. Het was een geslaagde middag met veel aanloop van bewoners van de Keizerstraat en omstreken.


Goed verhaal?

Er worden nog steeds verhalen opgehaald. Heb jij een goed verhaal? Een mix van de meest bijzondere verhalen worden fysiek in het straatbeeld teruggebracht om de Keizerstraat aantrekkelijker te maken. Lever jou Verhaal in aan de Keizerstraat 40, via e-mail: iris@spinnerlangkous.nl of via www.verhalenvandekeizer.nl. Een verhaal bestaat uit maximaal één A4 tekst (mag ook korter).