Handhaving SVV Scheveningen

SVV Scheveningen heeft zich knap weten veilig te spelen in de Jack's League. Met een goede 2-0 overwinning op VV IJsselmeervogels heeft het zich verzekerd van nog een jaar Tweede Divisie. Voor zowel de club als de mannen van John Blok is dit een puike prestatie.

Scheveningen wist van tevoren wat het doel was. Een driepunter en zichzelf verzekeren van nóg een jaar Jack's League was het hoofdmotief van de middag. Het startte dan ook zeer goed en gaf de gasten in de openingsfase geen enkel sprankje hoop en had IJsselmeervogels volledig in de tang. Het leek zich er al bij neer te hebben gelegd dat de nacompetitie een feit werd, en stelde weinig initiatief ten toon. Het was dan ook Scheveningen die de aanval zocht op zoek naar het eerste doelpunt. Het was Jari de Jong die uiteindelijk opluchting bracht: 1-0.

In de tweede helft kwam een iets andere IJsselmeervogels uit de kleedkamer. IJsselmeervogels probeerde veel, maar kwam niet in de buurt van het Scheveningse doel. De 1-0 bleef echter lang op het scorebord staan en dat was voor beide ploegen nog wel even spannend. Het was gelukkig Scheveningen dat de handschoen oppakte en nog het laatste kwartier aantrekkelijk maakte voor de kijkers. Lex Immers maakte aan alle spanning een einde met de droge 2-0. Zo speelde Scheveningen zich veilig en is komend seizoen weer te zien in de Jack's League.