Expositie

Robert Conrad te Pas, lid van Kunst op Scheveningen (KopS), exposeert tot en met 3 juli aanstaande zijn werk in woonzorgcentrum Bosch en Duin, aan de Scheveningseweg 76. Er zijn diverse aquarel en acryl schilderijen te bewonderen, daarnaast staan er in de vitrines in de grote hal ook kleine ludieke objecten.



Inloop in Het Trefpunt

Elke werkdag, tussen 8.00 en 16.00 uur, kunt u ongedwongen terecht bij Het Trefpunt, aan de Tesselsestraat 71, voor een kopje koffie of thee met wat lekkers, een praatje of een potje klaverjas. Bij het buffet kunt u terecht voor de lunch. Elke dag staat er wat anders op het menu zoals een broodje kaas/ei of een uitsmijter. U bent van harte welkom.



Struinen in Haagse Tuinen

Volgend jaar, op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024, gaat 'Struinen in Haagse Tuinen' weer van start. Het open tuinen weekend in Den Haag welke eens in de twee jaar plaats vindt. Veel particuliere tuineigenaren, gezamenlijke- en openbare tuinen, zetten de tuindeuren of het tuinhek opnieuw wagenwijd open en verwelkomen een ieder die deze verborgen en verrassende tuinen wil komen bezoeken.

Verspreid door Den Haag deden vorig jaar ruim 45 tuinen mee en misschien is jouw tuin ook zo'n fijne plek. Vind je het leuk om volgend jaar jouw tuin ook open te stellen, geef je dan op voor het maken van een afspraak via e-mail:
info@struineninhaagsetuin.nl.