Afbeelding
Foto: PR

The Hague Bollywood Festival op de Pier

Podium Aan Zee brengt op zaterdag 20 mei het kleurrijke The Hague Bollywood Festival op het Zuideiland van de Pier. Een van de hoogtepunten tijdens dit festival is de weergaloze show van de Britse ster en meermaals bekroonde DJ & Producer Panjabi MC. Hij werd een internationale sensatie met zijn hypnotiserende hit ‘Mundian To Bach Ke’.

Panjabi MC wordt in zijn show vergezeld door een rapper én dhol player (India Drums Player). Andere topartiesten in de line-up zijn rapper en beatboxer F1rstman, Rishi Romero, Desi Jazz Trio, IQ, MGA, Insane, Don Wahab, Bhaiworld en host Sadhana Lila.


Panjabi MC trekt zeeën van mensen over de hele wereld aan en is verantwoordelijk voor enkele van de meest memorabele popparels, waaronder Jay-Z's ‘Beware of the Boys’ en ‘Jogi'. Grote artiesten, waaronder Beyoncé (Me Myself & I), Lady Gaga (Judas) en Cher Lloyd (Swagger Jagger) werkten samen met de iconische producer aan officiële dancefloor-remixes. De meer dan 100 miljoen gecombineerde views op YouTube en zijn feature in de bestverkochte game ter wereld, Just Dance 4, bewijzen dat Panjabi MC een van 's werelds meest gevraagde producenten en DJ’s is.

The Hague Bollywood Festival vindt plaats op zaterdag 20 mei op de Pier. De avond begint om 22.00 uur. Tickets en meer informatie zijn te vinden op de website:
www.thbf.nl