Kerken vieren samen Hemelvaartsdag

Zo’n vijftien Haagse kerken vieren Hemelvaartsdag dit jaar gezamenlijk in de Bethelkerk, aan de Jurriaan Kokstraat 175. Aanvang: 10.00 uur.

De kerkdienst wordt georganiseerd met het Missionair Platform Den Haag. In dit platform werken verschillende kerken uit de regio met elkaar samen. Vanuit Scheveningen doen onder andere de Prinses Julianakerk, de Ichthuskerk, Reality Scheveningen en de Bethelkerk mee.

Jasper Klapwijk, Beppie Wesselen en verschillende andere voorgangers werken mee aan de kerkdienst. De muziek wordt verzorgd door de band Elim en organist Marcel van Duijvenvoorde. Er is een crèche en ook een kinderprogramma. Al een aantal jaar wordt deze gezamenlijke viering op Hemelvaartsdag georganiseerd. Het is altijd een goedbezochte en feestelijke kerkdienst. Ook dit jaar belooft het weer een feest te worden op donderdag 18 mei.


Salt Market

Van donderdag 18 mei tot en met zondag 21 mei is er dagelijks weer een sfeervolle Salt Market op de Scheveningse Noordboulevard.

De Salt Market bundelt de krachten van verschillende kleine ondernemers samen om zo de gezelligste lifestyle markt neer te zetten. Jong en oud kan zich op de markt vermaken onder het genot van een hapje en een drankje van de lokale horeca en natuurlijk het fantastische uitzicht van ons eigen stukje Noordzee.

De Salt Market vindt dagelijks plaats van 12.00 tot 18.00 uur.