Zangprojecten Nieuwe Badkapel

De cantorij van de Nieuwe Badkapel aan de Nieuwe Parklaan, bestaat inmiddels ruim 35 jaar! Muziek en zang nemen een belangrijke plaats in in de Nieuwe Badkapel. Dit jaar zal de Cantorij een aantal projecten uitvoeren, waar geïnteresseerden op projectbasis aan mee kunnen doen.

Het eerste project is de Misa Criolla van Ariel Ramírez op 25 juni. De repetities hiervoor beginnen vanaf 15 mei. De Misa Criolla is een Argentijnse Mis waarin vele culturele invloeden van de Latijns-Amerikaanse ritmes zijn te horen. Alle informatie over deze projecten, uitvoeringen en aanmelden is te vinden op: www.nieuwebadkapel.nl/meezingen.


HIP Kinderworkshop: Art Nouveau tegeltjes ontwerpen

Woensdag 17 mei, kunnen kinderen van 14.00 tot 15.30 uur hun eigen Art Nouveau tegeltjes ontwerpen in Bibliotheek Scheveningen, aan de Scheveningseweg 333.

Tegels hoeven niet saai te zijn! In de workshop gaan de kinderen vier tegeltjes versieren in de stijl van de Art Nouveau. Vier tegeltjes, omdat verschillende tegels meestal samen een patroon vormen. De workshop is geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder. 

Deelname is gratis, maar wel van te voren even aanmelden via: www.bibliotheekdenhaag.nl.