Afbeelding
Foto: Robin Leltz

Inschrijving NK Beachkorfbal open

Wat is er nou mooier dan het seizoen gezamenlijk starten met een leuk beachkorfbaltoernooi? Op zondag 20 augustus is het The Hague Beach Stadium het decor voor het NK Beachkorfbal Outdoor. De inschrijving is nu geopend!

Net als Beachvolleybal, Beachtennis en Beachrugby wordt ook de zomerse korfbalvorm Beachkorfbal in Nederland gespeeld. Het spel is snel en dynamisch en de wedstrijden zijn kort, waardoor het erg aantrekkelijk is om naar te kijken. Bijzondere regels maken het spel extra spectaculair. Ook is Beachkorfbal een goed alternatief voor de zomerperiode, om zo de leden in beweging te houden. Na de zaal- en veldperiode is deze vorm uitstekend geschikt om de leden en eventueel toekomstige leden in de zomer extra aanbod te bieden. Maar het is ook vooral heel erg leuk.


Voor het NK Beachkorfbal outdoor maakt het niet uit of je top- of breedtesporter bent. Jong en oud: iedereen van de E-jeugd tot en met de senioren kan meedoen aan dit toernooi op het strand van Scheveningen. Het toernooi start om 12.00 uur en eindigt rond 17.00 uur.


Een team aanmelden kan via het formulier op: www.knkv.nl. Deelname kost 25 euro per team. Een team is pas definitief aangemeld als de betaling is voldaan. Vragen over het toernooi of over de inschrijving? Stuur dan een e-mail naar: beachkorfbal@knkv.nl.