Vaste kern blijft Scheveningen trouw

De Technische Commissie van Scheveningen is verheugd om te kunnen melden dat zij met een groot deel van de Scheveningse selectie een overeenkomst heeft bereikt om nog minimaal een seizoen met elkaar door te gaan. In navolging van het doorlopende contract met Lorenzo van Kleef heeft Scheveningen zich verzekerd van het blijven van deze vaste kern. Zij zullen volgend seizoen het geraamte van de Scheveningen selectie moeten vormen. 

De commissie is ten eerste zeer verheugd om te kunnen melden dat Haags voetbalicoon Lex Immers ook volgend seizoen nog in het groen en zwart op Sportpark Houtrust te bewonderen is. De routinier beleeft nog wekelijks zeer veel plezier aan het spelletje en de vereniging Scheveningen. Deze combinatie heeft ervoor kunnen zorgen dat zowel de speler als de club de samenwerking met nog minimaal een jaar zullen gaan verlengen.

Scheveningen heeft zich ook voor een extra jaar verzekerd van de diensten van doelman Van der Maaten. De keeper wil ook volgend seizoen graag een bijdrage leveren aan de eventuele successen en heeft in overleg met de Technische Commissie besloten om ook volgend seizoen voor de Tweede Divisionist uit te komen. Daartegenover staat wel het vertrek van Kenny Lipman. Hij zal volgend seizoen zijn keeperskunsten vertonen bij tweedeklasser HVC'10.


Verdedigende krachten

Daarnaast kan de selectie van SVV Scheveningen volgend jaar ook gebruik maken van de diensten van een aantal zeer gewaardeerde verdedigende krachten. Met trots kan het melden dat Ruben Koorndijk, Kevin Gómez-Niëto, Gautam Kalpoe en Robert van Koesveld ook volgend jaar de clubkleuren van Scheveningen verdedigen. Daarnaast heeft Jari de Jong een doorlopend contract en is ook hij volgend seizoen nog te bewonderen op Houtrust.

Ook kan de commissie nog een jaar rekenen op de diensten van de gebroeders De Vlugt. Mitchell is momenteel niet meer weg te denken uit de Scheveningen-selectie en ook Ricardo heeft momenteel zijn plek binnen de club helemaal weten te vinden. De broers staan allebei precies voor waar Scheveningen om bekend staat: Strijd, Vastberadenheid en Vechtlust.


De selectie van SVV Scheveningen herbergt ook komend seizoen het nodige Scheveningen DNA daar de zelfopgeleide Barry Rog, Mitchell Buijs en Michael de Niet ook komend seizoen SVV Scheveningen zullen vertegenwoordigen. Het drietal heeft de afgelopen jaren hun plek in de Scheveningen-selectie dubbel en dwars verdiend door hun geduld en harde werken. 

Tot slot is Scheveningen ook blij met het aanblijven van het drietal Julian Markvoort Beke, David Kappel en Jaimy Brute. Het drietal is sinds dit seizoen nieuw op Houtrust, maar ze hebben hun draai wel kunnen vinden in het Scheveningse en dit heeft eraan bijgedragen dat zij graag nog minimaal een jaar voor Scheveningen uitkomen.