Afbeelding
Foto: Alyssa van Heyst

Vitaliteitsdag in Scheveningen

Na een aantal succesvolle edities in 2022 keren de Vitaliteitsdagen in 2023 terug in Den Haag. Gezien het succes van vorig jaar wordt er in 2023 voor het eerst in elk Haags stadsdeel een Vitaliteitsdag georganiseerd. In mei staat in Scheveningen de volgende editie voor de deur.

Sportief Plus, wat met haar Vitaliteitsbegeleiders organisator is van de Vitaliteitsdagen, komt op maandag 15 mei met haar partners naar Scheveningen. In Wijkcentrum Het Trefpunt, aan de Tesselsestraat 71, krijgen 65+'ers uit de wijk de gehele dag de mogelijkheid zich te laten controleren op hun gezondheid. 

De controle is een algehele, gratis gezondheidscheck. Bewegen, voeding, gezondheid en welzijn staan centraal. Erkende professionals begeleiden de deelnemers gedurende deze dag en organiseren verschillende beweegworkshops waar deelnemers gratis aan mee kunnen doen. Zij testen op deze dag hun uithoudings- en krachtvermogen, balans, bloeddruk, cholesterol, geheugen en nog veel meer.

Tijdens de vitaliteitsdagen krijgen senioren een actueel inzicht in hun algehele vitaliteit en ondersteunen de vitaliteitsbegeleiders van Sportief Plus hen met frisse energie richting bestaand aanbod van partners uit de gemeente.


Aanmelden

De Vitaliteitsdag Scheveningen vindt plaats op maandag 15 mei aanstaande. Ontvangst is vanaf 9.30 uur, om 16.30 uur is de afsluiting. Aanmelden voor de Vitaliteitsdag kan via de website: www.vitaliteitsdagenhaaglanden.nl. Let op: aanmelden is verplicht.